GREMO VEN – zimski idejnik

22 idej za družinsko preživljanje časa v naravi, ki podpirajo otrokov razvoj – tudi v obdobju mraza in kratkega dneva.

Sva Barbara in Urša, mami skupaj treh gozdnih otrok in ze 10 let vodji vsaka svoje gozdne skupine. Pri opazovanju svobodnih gozdnih otrok sva nabrali ogromno izkušenj, zato vam lahko dava ideje, kaj otroke pritegne, zvabi v naravo in je dobro za njihov razvoj, ob tem pa odrasli v aktivnosti ne rabimo vložiti kaj dosti energije ali denarja.

Pridruži se nama pri 22 dogodivščinah, ki podpirajo otrokov telesni razvoj, samostojnost, zaupanje vase in kreativnost, ter vas povežejo kot družino.

Tudi ti verjameš, da je preživljanje časa v naravi pomembno za otrokov razvoj? Veš, da za otrokovo zdravje in odpornost ni dobro da ves čas preživimo v notranjih ogrevanih, zaščitenih prostorih? Želiš z družino preživljati več časa zunaj, pa je dan pozimi prekratek, da bi se spravili v naravo? Se zavedaš, da otroci potrebujejo igro v naravi, a jih tako težko spraviš ven? Ali pa težko ven spraviš sebe?

Ne skrbi. Imava 22 zabavnih idej zate, ki bodo otroke nahranile s tem, kar v odraščanju potrebujejo, ob tem pa se bo zabavala in povezala vsa družina.

Ideje prejemaš na mail vsak dan od potrjene prijave dalje.


Za koga je zimski idejnik?

Za vse, ki želite tudi v tem temnem in mrzlem delu leta otrokom (in sebi) omogočiti več preživljanja časa v naravi, pa vam za to zmanjkuje idej, volje in energije. Ideje so primerne za otroke starosti od 2 pa do zgodnjih najstniških let.

Idejnik je v prvi vrsti namenjen družinam, je pa tudi super nabor idej za vzgojitelje, učitelje prve triade, taborniške vodnike, animatorje na rojstnih dnevih in podobno.

Kaj dobiš:

  • 22 sporočil z idejami za preproste in zabavne dogodivščine v naravi, ki jih – po eno idejo dnevno -prejmeš v svoj e-nabiralnik
  • zgodbice najinega dela z otroki, ki ti povejo zakaj in na kakšen način lahko podpremo razvoj otroka prek igre v naravi

Za darilo pa prejmeš še darilo za otroke:

Kartice z idejami 22 mini in maksi doživetij v naravi, ki jih lahko natisneš in podariš otroku ali celi družini. Jap, in potem za vikend ob zajtrku idejne kartice na mizo in žrebamo, katera dogodovščina nam je namenjena danes.
Zraven so priložena navodila za izdelavo darilne škatlice za karte.

Pa še darilo za starše: Nasveti kako opremiti otroke, da te ne bodi skrbeli mraz, mokrota in umazanija.Cena zimskega idejnika je 27 eur.


Če želiš začutiti vajb naju in najinih gozdnih skupin klikni na Naraven otrok in Gozdalnica.

Za zimski idejnik pa se prijavi na obrazcu spodaj!

Se srečamo kje zunaj 😉